7/2016 Olen jo pitkään ihaillut Kakkutaikurin kakkuja ja hän välillä käyttää strassinauhaa tuomaan kunnon blingiä kakkuihin, joten odotin innolla, että pääsen tekemään itselleni kakkua.
Strassinauha ei ole syötävää vaan se on ostettu Sinellistä ja se poistetaan ennen kakun leikkaamista. Pääsin myös tekemään mustaa pitsiä, mustan aineen kävin ostamassa Confetista ja pitsin tekeminen onnistui yhtä helposti kuin Cake Lacen valkoisella aineella.
30h kakussa on täytteenä mansikkamousse Pullahiiren ohjeella, linkki alkuperäiseen ohjeeseen tässä.
Kakusta tuli mieleen hääkakku, joten halusin testata miltä se näyttäisi meidän hääkakun koristeen kanssa.
|
25h kalkkunavoileipäkakku
|
25h lämminsavulohivoileipäkakku
|
Savulohivoileipäkakku ennen kuorruttamista.
|
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti